Seksualiti Merdeka

Lolong terbaca tentang penganjuran Seksualiti Malaysia. Satu program anjuran beberapa pihak termasuk Majlis Peguam dan Amnesty International. program bertemakan Queer Without Fear antara lain mengajak semua rakyat Malaysia memperjuangkan dan mempertahankan cinta tak kira mereka biseksual, homoseksual, dan sebagainya.

Wah, hebat Malaysia. ada kumpulan mempertahankan pondan, gay dan sebagainya atas nama demokrasi. bila di kaji mereka di belakang program ini, ada nama Ambiga! hahahah. Demokrasi taik kucing! Memang la demokrasi, tapi ada hadnya, ada pegangan agama di dalamnya.Kita ada rukunegara, dan prinsip utamanya adalah KEPERCAYAAN KEPADA TUHAN! Tak tau la pulak Lolong kalau ada agama di dunia ni mempertahankan gay, homo dan lesbian. Semua tu di luar tabie. Opssss, lupa, Big Boss diorang ni kaki ‘tuuuuuuu’.

Gila la! kebanyakan program lolong lihat berkaitan dengan perjuangan kaum Pondan. errrrr… korang tengok la sendirik website dia. google jek. Malas Lolong nak promote kat sinih!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s