Confirm BN akan menang PRU13

Selepas mengikuti PAU2012 sejak hari pertama sehingga penggulungan hari ni. Lolong berani mengatakan bahawa confirm BN akan menang PRU13. Walaupun Lolong tak berani berjanji nak potong telinga, tapi Lolong lihat semua pembentang usul dan pendebat termasuk penggulungan tak kisah langsung pasal Pilihanraya. Nampak dalam hujah-hujah mereka yang lebih memuji-muji bos mereka daripada memikirkan strategi menang pilihanraya.

Malah Naib Presiden paling kanan UMNO juga 90% ucapannya memuji-muji presiden dan lebih seronok berlawak tentang motor besar daripada stratehi menawan hati pengundi. Maka yakinlah Lolong yang mereka ini tak takut dengan pilihanraya ke13 kerana mereka yakin akan menang. Yang mereka takut adalah kalau bos tak sayang dan tak meletakkan nama mereka di dalam senarai calon.

Lolong ucapkan tahniah kepada YB Khairy yang lebih fokus ucapan penggulungannya. Cukuplah setakat ini dulu. Apa yang Lolong nak ingatkan, pembaca jgn risau lagi dengan Pilihanraya umum ke13. Kerana ia confirm dimenangi BN!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s