Deepak Jaikishan Barua baru Pembangkang

Banyak sungguh barua-barua pakatan haram jadah ni. Secara tiba-tiba timbul barua bernama Deepak Jaikishan, yang kononnya diarahkan oleh PM dan isteri untuk mengugut P.I. Bala dalam membuat akuan bersumpah kedua tentang beliau yang diminta pembangkang untuk mengaitkan Rosmah dan Najib dalam cerita Altantuya.

Persoalannya, samseng sangatkah barua ni? Sampai disuruh menakutkan PI Bala, Pailangkah dia, Kongsi Gelapkah dia, kalau betul dia samseng, nampak sangat tak boleh percaya dan kenalah pada tempatnya apabila di belakangnya adalah R. Sivarasa, peguam celaka yang memang bergelumang dengan tuduhan-tuduhan dan cerita rekaan menjatuhkan Kerajaan.

Deepak barua ini cuma seorang penjual karpet dan penipu. Dia dikatakan menjaja nama PM dan isteri untuk berniaga dan membuat hutang. Paling celaka dalam hidupnya apabila penipuannya dengan bantuan seorang pegawai Kuwaiti Finance House, KFH terbongkar. Maka beliau sedang berhadapan dengan kes hutang RM170juta yang memang kita tahu tak mampu diselesaikan.

Tidak hairanlah jika barua ini melutut kepada pembangkang untuk meminta ehsan. sebelum ini pun ada banyak kes macam ni. ada artis yang tak pandai jaga anak, artis berkhalwat, artis tak pandai jaga laki dan teman lelaki, artis tak nak bayar hutang mengaji, eh ramai la manusia yang bangsat ni berjumpa dengan pembangkang untuk menyelesaikan masalah.

Kenapa mereka berjumpa pembangkang? Kerana mereka tahu bahawa sialan ini memang mempunyai dana khas untuk menjatuhkan Kerajaan. Banyak sumber kewangan dah masuk apatah lagi dekat dengan pilihan raya. Ada dari CIA, Soros, IFR, NED dan banyak lagi agensi yahudi. apedehal…

Apabila cerita Deepak ini gagal untuk menarik minat orang ramai khasnya perwakilan UMNO di dalam Perhimpunan yang lalu, maka pembangkang melihat isu ini akan memakan diri mereka kembali. Maka seperti biasa, bapak mereka mula menjaja muka di pelbagai sumber khasnya di Malaysiakini dan FMT untuk menyatakan kononnya beliau tidak terlibat langsung dengan pendedahan barua ni.

Piiiraaahhhhh… 

Lolong: Nak tunggu pendedahan rekaan apa lagi selepas ini?

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s