PM di malukan Di Konsert PSY?

Bukan main gembira lagi puak-puak cai bila segelintir penonton konsert PSY di Penang sebentar tadi melaungkan kata-kata “NO!!!” ketika ditanya oleh DS Najib Razak “Are You Ready For BN…?”

Untuk pengetahuan pencacai yang percaya sangat dekat Amenoworld ni..dia ni tak tahu apa-apa pun…yang dia tahu hanya tabur fitnah dan wujudkan persepsi buruk..itu sahaja…Tak ada pun penonton jawab READY..ini jer dah menunjukkan Amenoworld memang kaki Fitnah…

Dalam ucapan DS Najib, beliau bertanya 2 soalan dan mengulangi 3 kali…

1) Are You Ready For PSY ???    Penonton menjawab YES dan pencacai menjawab NO dalam nada yang PERLAHAN

2) Are You Ready For PSY ???    Penonton menjawab YES dan pencacai menjawab NO dalam nada yang KUAT SEDIKIT3) Are You Ready For PSY???    Penonton menjawab YES dan pencacai kekal menjawab NO dengan nada yang KUAT…tak percaya? dengar berulang kali durasi 18 saat

4) Are You Ready For BN???    Penontonton kekal menjawab YES tapi ditenggelamkan suara pencacai yang merakam yang menyebut NO…

begitula yang terjadi ketika DS Najib mengulangi sehingga 3 kali…Video yang dikeluarkan tersebut sebenarnya telah dirakam oleh penyokong tegar pakatan yang datang ke majlis rumah terbuka tersebut dengan niat untuk mensabotaj..

jika didengari…suara cacai yang rakam video tersebut adalah paling kuat sekali…Untuk pengetahuan semua, memang dari awal lagi, puak-puak pembangkang cuba mensabotaj kehadiran PSY dengan memaparkan imej tidak siuman…para pemimpin mereka juga menkritik berbagai cara…ada yang kata BN habiskan duitlah..ada yang kata suruh PSY tutup auratlah…

Ketika itu, Ketua Menteri Penang, Guan Eng sememangnya serbesalah..hendak dibantah takut undi Cina akan lari  kepada BN walaupun memang itu yang sedang terjadi…jadi hendak tak nak dia perlu menyokong untuk PSY hadir…

Pencacai PR sebelum ini turut memainkan sentimen di Twitter bagi menakut-nakutkan PSY supaya kehadirannya ke Malaysia tidak jadi…Malah..iklan tahun baru yang dilakonkan sendiri PM DS Najib Razak telah menambahkan tekanan buat pihak pembangkang…apa tidaknya, mereka tidak terfikir pun untuk mendekatkan diri dengan pengundi Cina dengan cara sebegini…bila video tersebut keluar, maka pencacai telah mendapat arahan supaya DISLIKE video tersebut.itu sahaja yang mereka mampu lakukan!!!Hari yang ditunggu-tunggu (hari ini) telah tiba..

PSY tetap dengan keputusannya hadir atas jemputan BN bagi menghangatkan rumah terbuka Tahun Baru 1 Malaysia di Penang…Ada segelintir pencacai yang tidak selesa dengan kehadiran PSY atas jemputan BN yang dibayar Syarikat Swasta…maka mereka terpaksa melakukan provokasi akhir dengan memakai pakaian Hijau dan Kuning yang disuruh oleh Lim Guan Eng…Jika diihat, tak ramai pun yang ikut seruan Guan Eng..boleh dibilang dengan jari jer..di sini jer kita dapat lihat bagaimana rakyat Penang sudah tidak mahu mendengar seruan Guan Eng..bawah ini buktinya..

image

image

Berita lanjut dan video sila baca di blog harapan esok

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s