DAP Sangat Biadap Meraih Simpati

image

Gambar di atas cukup untuk kita lihat rentetan perjalanan kes DAP dengan ROS. Tindakan Lim Kit Siang menangis dan menuduh ROS mengikut telunjuk BN untuk membunuh parti itu dalam PRU adalah satu tuduhan yang berniat jahat dan biadap.

Kita pasti, tindakan meraih simpati dengan menggunakan lambang PAS dlm PRU kali ini akan memakan diri. Melainkan penyokong PAS begitu tolol, bahalol, tongong, bongok dan seterusnya sanggup diperkudakan parti komunis ini.

DAP bijak menghidu peluang. Mereka tahu tanpa undi Melayu mereka sampai kiamatpun akan menang banyak kerusi. Malah dengan hanya beberapa kerusi parlimen yang ditandingi mereka tidak mampu untuk membentuk Kerajaan.

DAP juga tidak percaya dengan PKR yang suka ‘tikam belakang’. Ketara dengan tindakan mereka ‘memakan’ Parti Rakyat Malaysia dgn janji manis. Syed hussin Ali dijadikan Timbalan Presiden dan kemudian dipaksa pencen bagi memberi laluan kepada Azmin. Kini mereka mengkhianati Parti Sosialis Malaysia, serpihan parti rakyat yang khabarnya tidak dibenarkan menggunakan lambang mereka.

Maka DAP lebih suka menggunakan lambang PAS yang diketahui sedang dipimpin oleh kepimpinan yang dikuasai nafsu dan emosi dendam kepada BN.

Dengan penggunaan lambang PAS juga bakal memberikan mereka lebih kerusi jika dicampur dengan PAS. Apatah lagi mereka sedar bahawa penyokong PAS amat taksub dan mengikut apa saja diminta oleh pemimpin mereka. Maka ahli-ahli syurga yang dijamin pemimpin mereka ini akan mengundi DAP yang mana pemimpin mereka pernah meminta langkah mayatnya sebelum jadikan Malaysia negara Islam.

Lolong simpulkan tulisan ini dengan satu analisis mudah- DAP sedang menipu orang Melayu Islam dengan menggunakan lambang parti Islam. Ini adalah satu taktik perang yang amat hebat. DAP tidak mengambil strategu Sun Tzu tetapi menggunakan strategi Muawiyah yang menjunjung AlQuran di hujung pedang untuk mengalahkan tentera Saidina Ali.

Berhati-hatilah!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to DAP Sangat Biadap Meraih Simpati

  1. JIWA HAMBA berkata:

    Reblogged this on jiwa hamba.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s